Motown Soulsinging
Zeer inspirerende en swingende zangworkshop waarbij energie overvloedig begint te stromen, alle reserves overboord worden gegooid, en passant ook nog even timing, uitspraak, dynamiek, 2-stemmigheid en presentatie aan bod komen, eindigend in een uitzinnige finale. Niet te stoppen workshop, waarbij deelnemers uiteindelijk de deur uitgezet moeten worden. We want more!
Stacks Image 66
Stacks Image 76
Smartlappen workshop
Heeft u het smartlappen genre misschien wat onderschat? Wat er niet allemaal komt kijken: De Koos Albers Vibrato, de snik, de jubel, de uitspraak, de emotie en alles wat een smartlap een smartlap maakt. De workshop bouwt rustig op en alle onderdelen komen aan bod tijdens verschillende liederen. Zelfs een prachtig tweestemmig nummer wordt aangepakt en uiteindelijk met kippenvel gezongen. Een Hartelijke Dame en de accordeonist van Pazjanka voeren u mee en eindigen met u in polonaise, uitgeput en voldaan.
Stacks Image 84
Stacks Image 215
Singin’ the blues
Last van de resessie? Teveel reorganisaties? Fusies? Faillissementen (kunnen we dit eigenlijk wel zeggen)? Lusteloze collega’s? Constant budgettekort? Werkplek werd flexplek? Verlangt u naar meer, anders en beter? Gebruik deze emoties! Improviseer er maar op los, gooi het er maar uit in deze blues workshop, hoe meer feeling blue teksten en desperate verlangens hoe beter. De hele groep koort mee en herhaalt vol overgave de blues van de ander. Van hoog kattengejank tot bassen uit de onderbuik, alles past binnen deze duurzame recycle impro blues zang- en tekstworkshop, geen emotie gaat verloren!
Stacks Image 236
Stacks Image 239
Musical workshop
Wat heerlijk is het om aan een musicalnummer te werken, aan zingen, dansen, acteren en staging. Het is hard werken, maar het loont. Twee nummers die de Hartelijke Dames met u aanpakken zijn bijvoorbeeld Greased Lightning en Summer nights uit de musical Grease. Je wordt er vrolijk van, krijgt inzicht in hoe hard er gewerkt wordt in de showbusiness, het lijkt zo gemakkelijk, maar o, o, o, hoe moeilijk is het om tegelijk te zingen, te acteren en te bewegen.Tanden erin, en gaan!!! We werken naar een presentatie, een heus optreden voor de collega’s of indien er meer groepen zijn, voor elkaar. Super spannend en leuk tegelijk.